Yes Business Unlimited

Onbeperkt bellen, gebeld worden en sms’en, in Nederland en de EU, inclusief databundel naar keuze.

Bellen, gebeld worden en sms’en zonder zorgen, voor een vast maandbedrag. Het abonnement vult u aan met een zakelijk mobiel-internetbundel van 3 GB, 7.5 GB of 15 GB, welke u in Nederland en de EU kunt gebruiken en waarvan het bundeltegoed maar liefst drie maanden houdbaar is.

Combineer databundels tot één tegoed

Bij meerdere Yes Business Unlimited-abonnementen worden de tegoeden automatisch gebundeld en onderling verrekend. Wanneer het tegoed bijna is verbruikt, ontvangt u een sms-bericht van ons over uw individuele en gezamenlijke tegoed. Pas wanneer alle individuele bundels zijn verbruikt, betaalt u voor gebruik buiten de bundel.

Onbeperkt mobiel bellen
Jij haalt graag alles uit de dag. Vaak zijn 24 uur in één dag nog te weinig. Een goede bereikbaarheid is een noodzaak. Je wilt er niet bij stilstaan of alles wel goed werkt; het móét werken. Dan verdien je een zakelijk mobiel abonnement dat daarbij aansluit, toch? Met Yes Business Unlimited ervaar jij de vrijheid om te ondernemen zoals jij wilt. Hiermee kun je voor een vast maandbedrag zakelijk onbeperkt bellen, gebeld worden en sms’en in Nederland, van Nederland naar de EU en in de EU. Met Yes Telecom ben je altijd optimaal bereikbaar voor klanten, collega’s en relaties.

 

Meer weten?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van VoIP diensten op maat voor uw bedrijf.

Bel voor meer informatie: 0488-745050 of 0345-622223 of vul het contactformulier in.