Mobiele telefonie abonnementen inzetten zoals dat bij uw organisatie past

Dit is Zakelijk Mobiel van YourVoIP

Met Zakelijk Mobiel van YourVoIP kunt u altijd en overal onbezorgd mobiel zaken doen in Nederland en in de EU, met de kwaliteit die u van ons gewend bent en een supersnelle mobiel internet ervaring door 4G.

Voorkom onverwachte kosten met onbeperkt bellen en SMS’en. Met grote MB-bundels die in Nederland en in de EU gebruikt kunnen worden. Deze zijn eventueel verder uit te breiden met roaming-voordeelopties voor buiten de EU. Met de voordeelopties voor bellen en internetten betaalt u alleen in de maanden dat u daadwerkelijk in het buitenland verbruik heeft. Ze worden vanzelf geactiveerd op het moment dat u in het buitenland bent en gaat bellen of internetten.

Tegoeden voor bellen en dataverbruik gelden op bedrijfsniveau waarbij gebruikers, indien zij dezelfde abonnementsvorm hebben, met elkaar delen en de mogelijkheid hebben tot extra SIM-kaarten voor het aansluiten van laptops, tablets en andere apparaten met een SIM-kaartingang.

Abonnementsvormen en extra opties van YourVoIP Zakelijk Mobiel
  Budget Basis Instap Standaard Premium Premium+ Data SIM
Minuten & SMS Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Internet Per MB 1GB 2GB 10GB 50GB 100GB
Data delen Ja Ja Ja Ja Ja Ja
Delen van datategoeden met collega’s

Alle abonnementen van dezelfde variant delen hun tegoeden tussen alle gebruikers in één bundel, in Nederland en in de EU. Gedurende de maand wordt voor alle abonnementen de balans opgemaakt. Wanneer iemand meer dan zijn bundel verbruikt heeft, worden hier geen extra kosten voor in rekening gebracht zolang het totaal tegoed niet wordt overschreden. Eventueel resterende tegoeden zijn niet mee te nemen naar de volgende maand.

Supersnel mobiel internet met 4G

Met alle abonnementen kunt u gebruik maken van de supersnelle mobiel internet ervaring van 4G. Met Zakelijk Mobiel haalt u het maximale uit uw mobiel internet abonnement met gemiddelde download snelheden van 20 Mbit/s (en gemiddelde upload snelheden van 10 Mbit/s). Ook de extra Data SIMs voor in uw laptop of tablet ondersteunen deze snelheid. U bent dus niet langer afhankelijk van WiFi en kunt ook onderweg de snelheid van thuis en op kantoor ervaren. Door de grote internetbundels en lage bovenbundeltarieven staat niets u in de weg om zorgeloos van mobiel internet gebruik te maken.

Vast IP-adres

Heeft u mobiele apparaten in uw bedrijf die op afstand beheerd worden? Dan heeft u vaak een vast IP-adres nodig. Dit houdt in dat elke keer als het mobiele apparaat zich op het netwerk aanmeldt, deze hetzelfde IP-adres krijgt. Dit kan handig zijn als u bijvoorbeeld apparaten verbinding wilt laten maken met uw bedrijfsnetwerk. U kunt met behulp van het vaste IP adres een apparaat herkennen en tot het netwerk toelaten. Naast de keuze voor een vast IP-adres is het ook mogelijk om een VPN-oplossing af te nemen in combinatie met een vast IP-adres. Hiermee wordt dataverkeer geïsoleerd op uw netwerk geleverd. Met een Zakelijk Mobiel abonnement kunt u altijd een vast IP-adres aanvragen, ook voor uw Data SIM. Is het vaste IP-adres niet meer nodig dan kunt u deze ten alle tijden weer opzeggen.

We kijken naar uw huidige verbruik en bieden de best passende data-oplossing. Ook voor Machine-to-Machine communicatie helpen we u graag met een passend M2M-abonnement. Ook Data abonnementen behoren tot de mogelijkheden.

Vast-Mobiel

Wanneer u Zakelijk Mobiel combineert met Vast-Mobiel, dan wordt uw mobiele aansluiting geïntegreerd met uw telefooncentrale. Wilt u meer weten over welke functionaliteiten dit biedt? Lees hier dan meer over.

Meer weten?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van Mobiele en VoIP diensten op maat voor uw bedrijf.

Bel voor meer informatie: 0488-745050 of 0345-622223 of vul het contactformulier in.