Mobiele Data bij telefonie

Ideaal voor als u en uw medewerkers graag mobiel willen werken. Zakelijke internetabonnementen om overal bereikbaar te zijn.

Altijd een abonnement wat bij het verbruik van u en uw medewerkers past. U bent past echt productief onderweg, met toegang tot zakelijk mobiel internet. Dan kunt u niet om een zakelijk 4G-internetabonnement dat u toevoegt aan uw telefonie-abonnement heen. Afhankelijk van uw verbruik kiest u een tegoed dat bij u past, dat overigens ook bruikbaar in de EU¹.

Door al uw medewerkers het zelfde abonnement te geven, worden bundeltegoeden binnen de groep automatisch onderling verrekend. De datategoeden worden voor de hele groep bij elkaar opgeteld en is voor alle gebruikers beschikbaar.

4G Zakelijk
Ideaal voor als u en uw medewerkers graag mobiel willen werken. Sneller internet is sneller werken.

Onderweg net zo snel internet als op kantoor. Wat zou jíj doen met al die snelheid? Precies ‒ werken waar en wanneer je wilt. Met zakelijk 4G-internet ervaar jij de volledige vrijheid om overal verbonden te zijn. Downloaden op hoge snelheden, nooit meer lang wachten op het laden van een webpagina of online video. Met 4G zijn concessies wat betreft snelheid verleden tijd.

4G en 5G standaard
Waarom zou je genoegen nemen met een lagere snelheid? Je werkt toch het liefste zo snel en efficiënt mogelijk? Wij ook. Daarom is 4G-internet standaard bij al onze zakelijke telefoonabonnementen met data. Hiervoor maken we gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN. Er wordt elke dag keihard gewerkt om het netwerk te verbeteren en om jouw mobiele ervaring te blijven overtreffen.

Meer weten?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van Mobiele en VoIP diensten op maat voor uw bedrijf.

Bel voor meer informatie: 0488-745050 of 0345-622223 of vul het contactformulier in.