I AM communicatiesoftware

Communiceren op uw eigen manier

I AM Totaalcommunicatie staat voor beschikbaarheid. Met welk apparaat u ook wenst te communiceren, telefoon, PC of tablet het kan allemaal. Bellen, videobellen, chatten en bestanden of desktop delen. Met I AM laat u geen mogelijkheid onbenut om te kunnen communiceren met klanten en collega’s.
TotaalcommunicatieI AM geeft u een compleet communicatieplatform voor efficiëntere samenwerking. Beschikbaar voor PC, smartphone en tablet. Met spraak, video, chat, schermdelen en beschikbaarheidsstatus. Altijd beschikbaar en overal met vrijwel élk device te gebruiken!

Met I AM kunt u vanuit één interface de beschikbaarheid van uw collega’s zien, chatten, bellen, vergaderen en samenwerken op vrijwel élk apparaat. I AM werkt met uw bestaande vaste en mobiele nummers, geïntegreerd in uw Hosted telefooncentrale.

Tijdwinst door slimmer samenwerken

Efficiënter en eenvoudiger communiceren met I AM. Kies zelf welke vorm van communiceren het beste bij u past. Bellen, videobellen of chatten, één op één of in een groep. Zie real-time de beschikbaarheid van collega’s. Filesharing en desktopdelen behoren ook tot de mogelijkheden.

Uw eigen telefoonnummers, vast & mobiel

Met I AM bent u overal bereikbaar op uw eigen vaste én mobiele telefoonnummer. I AM is volledig geïntegreerd in uw Hosted telefooncentrale en werkt ook via het internet, waaronder 4G. I AM kan daardoor gecombineerd worden met vaste telefoontoestellen. Is een gebruiker via I AM in gesprek, dan is ook het vaste en mobiele nummer in gesprek.

BYOD

I AM is ook de oplossing voor ondernemers die willen besparen op hardware kosten en het gebruik van privé-apparaten stimuleert. Installeer I AM moeiteloos op elk type iOS, OSX, Windows of Android apparaat. Zakelijk en privé.

I AM als vervanger voor een vast toestel

Door I AM te installeren op een PC of laptop is een vast telefoontoestel niet meer nodig, I AM kan als vervanger dienen. I AM integreert met de Outlook contacten zodat met deze eenvoudig een gesprek, videogesprek, groepsgesprek of chat op te zetten is. Zo is een thuiswerker bereikbaar zonder dat daar een telefoontoestel voor nodig is.

I AM als aanvulling op een vast toestel

Vanuit het oogpunt van belgemak kan het wenselijk zijn een vast toestel te blijven gebruiken. Als er gewerkt wordt met een Terminalserver is het zelfs noodzakelijk. I AM vult het gebruik van een vast toestel aan door onder andere de koppeling met Outlook en de beschikbaarheidsstatus van collega’s.

I AM mobiel

Zodra de I AM Mobile App actief is op de smartphone of tablet zien collega’s de beschikbaarheidsstatus. De gebruiker kan met zijn mobiele telefoon dan bellen, videobellen en chatten via de Hosted telefooncentrale. De gebruiker is dan ook bereikbaar op zijn vaste telefoonnummer.

Meer weten?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van VoIP diensten op maat voor uw bedrijf.

Bel voor meer informatie: 0488-745050 of 0345-622223 of vul het contactformulier in.